De Unieke Regels en de Voorwaarden van het Spel van de Poker

 

De Poker is een opwindend en boeiend spel. Maar u moet sommige regels en verordeningen aanhangen die in een pookspel verplicht zijn. Er zijn vier belangrijke en beroemde spelvormen van pook, die Texas Hold’em, Omaha, Omaha hallo-Lo, en zeven-Kaart nagel zijn.

Algemene Regels

Enkele regels zijn als volgt:

Wanneer u een spel van Poker begint, moet u noodzakelijk voor de totaliteit van dat bepaalde pookspel kopen, wat minimum 10 keer van de maximumweddenschap betekent.
U hebt recht op slechts één het kleine kopen voor een bepaald spel. Het bedragen van uw gehele stapel wordt niet toegelaten. Het kloppen kan in het midden van de handen worden gedaan.
Een gedwongen speler die van een gebroken pookspel aan een ander spel van gelijkaardige grens is bewogen kan beginnen met de zelfde hoeveelheid contant geld te spelen, alhoewel als het niet daadwerkelijk is bedrag inkoop.
Maar moeten de een speler veranderende spelen op van hem minimum hebben hoeveelheid geld inkopen om in een nieuw spel te spelen. En het is niet noodzakelijk dat hij in meer bedrag dan het vereiste minimum voor dat bepaalde spel werpt.
De Unieke Regels van Texas

De Poker van Texas Hold’em is een zeer populair spel met rond 4 het wedden overeenkomsten. Enkele gouden regels voor dit unieke spel zijn als volgt:

1. Onder alle spelers, neemt men de rol van de handelaar of de knoop. Andere spelers nemen een dit standpunt in motie met de wijzers van de klok mee in.

2. De kleine en grote blinde spelers zijn degenen met geld alvorens het spel begint. Zij zijn de die aan de linkerkant van de knoop moeten worden gezet.

3. Elk van de spelers krijgt 2 kaarten die gezicht neer hebben, bekend=wordt= dat als gatenkaarten

4. Het wedden in het spel begint met de linker zijspeler aan grote blinden en gebegonnen in zelfde richting met de wijzers van de klok mee

5. De plofronde wordt behandeld na het eerste rond wedden, wanneer 3 groepskaarten getoond=worden= op lijst

6. Dan het tweede begint wedden rond met de 1ste speler aan de linkerkant van de handelaar, en het wedden rond gaat op een manier verder met de wijzers van de klok mee

7. Na de tweede ronde een communautaire kaart getoond=wordt= op de lijst bekend=wordt= die als draai

8. De derde ronde is ook gelijkaardig aan de tweede ronde en de weddenschappen verdubbeld=worden=

9. Wanneer de 3de ronde einden, een 5de groepskaart getoond=wordt= op de centrumlijst bekend=wordt= die als rivier

10. Dan eveneens gaat de vierde ronde op de zelfde manier tot het eind van het spel verder.

De kunst van de hand

In een pookspel, moeten de spelers hun kaarten noodzakelijk samenvoegen die als gat met die van de communautaire kaarten worden bekend beste de vijf-kaart reeks te proberen en te bereiken. In deze inspanning, wordt het gebruik van beide gatenkaarten, 1 gatenkaart en niets toegestaan volgens de discretie van de speler om een goede hand te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *