De Toernooien van de pook

 

Als u van de beste pookovereenkomsten wilt op de hoogte zijn, moet u van de pooktoernooien in detail op de hoogte zijn. Door vele websites, kunt u het rangschikken van de diverse pooktoernooien zoals de pook van de Titaan, CD pook, Betfair pook, enz. krijgen. Hier zijn sommige details betreffende de pooktoernooien

De ingangsprijs

Het is rond tien percent van inkoopt van de pooktoernooien. Alle spelers die hun deel in het ontvangen van de toernooien deze prijs betalen hebben.

Koop in

Dit is het extra geld nodig samen met de ingangsprijs. Deze extra prijs wordt toegevoegd aan de prijs.

Re-koop

Dit wordt gebruikt om extra spaanders in de gok te kopen. Maar u zou van de regels zich bewust moeten zijn want dit koopt. Het variëert van toernooien aan toernooien aangezien wat onbeperkte opties van aankoop zouden hebben maar anderen zouden degenen beperkt hebben.

Voeg toe

Geen kwestie hoeveel spaanders u in uw bezit hebt, u kan door de optie van extra hebben toevoegen. In de meeste gevallen, kunt u het gebruiken slechts wanneer uw optie is verlopen re-koop.

De pool van de prijs

De totale hoeveelheid geld in de pookruimten wordt geroepen als prijspool. Door het, slechts worden de spelers die voor een gok worden aangetrokken. Het bestaat uit de prijzen, koop in, re-koop en uiteindelijk rand.

Spruit uit

Dit betekent dat voor elke lijst er een winnaar zou moeten zijn zodat de gok kan te werk gaan. Later, slechts moeten de lijstwinnaars voor de definitieve zitting gaan.

Vorst uit

Dit is de gemeenschappelijkste vorm van toernooien. Er is geen optie die re-koopt en toevoegt -toe:voegen-ons toestaat. Het is noodzakelijk om genoeg spaanders te hebben.

Structuur van toernooien

Er zijn vele punten, die in het structureren van de toernooien bijdragen

1. distributie van de Prijs

2. Zonneblinden

3. van spelen

4. – koop toernooien

5. voegen op toernooien toe

6. bevriezen outs

Het tempo van het spel wordt vastgemaakt slechts als al deze punten gesystematiseerd zijn.

De soorten toernooien

De toernooien van de snelheid

Het wordt gevonden algemeen in partijpoken. Hier moeten de zonneblinden in een zeer snel tempo stijgen

Toernooien Freeroll

Hier is er geen dollar wordt verspild die in termen van koopt in. het gesponsorde toernooien is. De prijspool biedt de aantrekkelijke contant geldprijzen en de bonussen aan greepeyeballs aan.

Re-koop toernooien

De fundamentele eigenschap van deze toernooien moet de spelers van onbeperkte opties voorzien om spaanders te kopen. Er zijn regels en andere het aantal reeds aanwezige spaanders die de extra spaanders beslissen de speler kan kopen.

Gewaarborgde toernooien

Af en toe, als de spelers niet voor kopen-ins gaan hebben de pookruimten genoeg geld niet. Maar in deze toernooien in, koopt geen kwestie of de speler voor gaat of niet, heeft de pookruimte prijsgeld gewaarborgd. Maar het vergt een welomlijnd aantal spelers voor de het gokken zitting.

Satelliettoernooien

Hier, zijn de ingangskaartjes vrij duur en hun waarde wordt ook toegevoegd in de prijspool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *