De Grens van Texas versus Geen Strategieën van het Gokken van de Grens

 

Als u de professionele gokkers over de het wedden strategieën van casino spelen vraagt, zouden zij u een rekening-aan-rekening detail van de diverse spelen kunnen kunnen vertellen. De spelen worden getypt in twee belangrijke secties, grensspelen en geen-grensspelen.

De Lijst van de Pook van de geen-grens:

Er zijn subtiele verschillen tussen een spel van grensTexas Hold’em en een spel van Texas Hold’em van de Grens van Nr. Bijvoorbeeld, wanneer u in een spel van de streekTexas van de nrgrens bent, is uw spel logisch en gedisciplineerd. Maar als u novice of een beginner in pookspel bent, dan is een streek van de nrgrens absoluut niet voor u. Het spel van de nrgrens heeft letterlijk om het even welke grenzen aan het het wedden bedrag. Bij een $30-$60 kan geen grenslijst, kleine blinden $30 en grote één bedragen $60, is de maximumweddenschap onbeperkt en u kunt met alles wedden wat u bij de lijst hebt. Een dergelijk spel is potentieel gevaarlijk voor beginners, maar vergt heimelijkheid behandeling door professionele pookspelers.

Voordeel-bekwame Speler:

Als een bekwame speler een kans om tegen een beginner in een de pooklijst van de nrgrens krijgt te spelen, dan is hij absoluut bij een voordeel over de nieuwe speler, en een potentiële kans om partij van contant geld te maken. In geen grenspook, is de hemel de grens. De kleine fouten kunnen blijken om u taaie tijd in een geen-grensspel te geven. U kunt zich bevinden om uw volledige stapel te verliezen.

Beperk de Lijst van de Pook:

Aan bluff in grens is de spelen werkelijk stomp, aangezien u om het even welke speler uit de pot met de lage weddenschappen niet kunt bang maken. Een strategie van het grensgokken vereist een weinig krachtig spel met een fatsoenlijke hand. In een spel van grensTexas Hold’em, is de toegepaste strategie enorm verschillend van een geen-grens.

De winsten zijn niet dat groot als in om het even welk grensspel. En het is moeilijk om een laag spel van grensTexas te winnen, aangezien u de constante winnaar van elke ronde niet kunt zijn. Een $3-6 pooklijst kan goede pret zijn, maar het is niet voor hardcore gokkers, die daar voor grote staken en grotere winsten zijn. En de marges zijn ook pover. Of u, of een echt aan land gestationeerd pookspel online speelt, zijn de resultaten het zelfde.

Goedkoper van twee:

Geen grens kan eigenlijk goedkoper zijn. Met $25 aan uw kant, kunt u om het even welke bigwig met hun staak spelen $500. U maakt meer geld bij nr zittingen in pook beperken. Afhankelijk van hoe het goed uw hand is, kunt u uw volledige bankroll op hen riskeren.

Maar de grens Texas heeft zijn eigen voordelen; redelijk trekt en de factoren met lage risico’s heartening aan de nieuwe en gemiddelde spelers. Elk spel heeft zijn eigen strategieën en plus punten. Maar het is raadzaam aan alle gokkenenthousiasten aan eerst probeert uw geluk in een grensspel van pook, alvorens in de grote liga van geen wereld van de grenspook te springen

Al details en de info kunnen bij online het gokken plaatsen en officiële websites van pook beschikbaar zijn. U kunt absoluut wat thuiswerk moeten doen alvorens de het opwekken wereld van pookspelen in te gaan; een proef met vrije spelen kan prachtig zijn om kennis en de correcte strategieën te bereiken om te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *