Ben een hoge rolroulette speler door het boek van de spelregel te volgen

 

Het is vanzelfsprekend dat Roulette een eenvoudig nog hoogst opwindend kansspel is. Het bestaat uit van een wiel, een ivoorbal en een het wedden grafiek. Het wiel heeft 38 groeven met nummer 1-36 waarvan de helft gekleurd rood en de de andere helftzwarte en de twee groene groeven duidelijk in 0 en 00 is. De spelers kunnen tegen het huis wedden en wanneer het totale samengevoegde bedrag meer dan de minimumweddenschap wordt het spel door de bal in het wiel begint te werpen en als de bal om tegen het aantal komt te rusten waarop de speler de weddenschap had geplaatst, wint hij de staken. De spelers kunnen voorbij de maximumweddenschap op om het even welk punt van tijd wedden niet. Na de regels u zou kunnen helpen een rolspeler in geen tijd te worden.

Roulette de spaanders konden slechts in stapels worden gekocht die 20 spaanders bevatten en elke speler krijgt een verschillende gekleurde spaander. Als u wilt dat de spaander worden getaxeerd bij $5 spaanders, moet u aan shell uit $ 100 een stapel van 20 spaanders kopen.

De eenvoudigste vorm van weddenschap in een spel van Roulette is de recht-omhooggaande weddenschap waar u om het even wie totale 37 aantallen kunt opnemen en uw spaanders zetten tegen dat aantal en als zullen de dollyeinden bij uw aantal u de winnaar zijn. Kies aantalweddenschappen uit hoewel gewaagd dragen een irresistible staak van 35:1. Voor de weddenschappen die op om het even welke 12 aantallen in een horizontale lijn worden geplaatst, zijn de kansen 2:1and voor twee aantallen het 17:1 is.

De verticale rijaantallen hebben een staak van 11 tot 1 en de zes aantallen in twee aangrenzende verticale rijen zijn 5 tot 1. U kunt veronderstellen of de ballen omhoog zouden beëindigen in rode, zwarte of groene zak en de juiste weddenschap in u vertalen zou die al uw manier aan de bank lachen zijn! U kunt ook door oneven of zelfs, of in de aantallen in horizontale of verticale lijnen op het roulette lijstontwerp wedden.

Het spel van Roulette is niet door draaien en vandaar hebt u geen wachttijd voor de andere speler nodig om de bal te rollen. U mag niet het spinnende wiel noch de bal raken aangezien Croupier slechts dat mag doen.

Er zijn Roulette binnen weddenschappen en buitenkantweddenschappen. In de vorige categorie, zou u uw weddenschappen op de cijfers aangaande de interne lay-out van de roulette lijst plaatsen, terwijl in het laatstgenoemde geval de aantallen die rond de roulette lijst liggen voor het wedden worden gebruikt.

De weddenschappen van de binnenkant zullen specifieke aantallen hebben en de som al uw weddenschappen zou tot minstens het raadsminimum moeten toevoegen. U hebt de keus voor meer dan dit cijfer maar niet minder te wedden. Bijvoorbeeld, als u uw geluk bij roulette $8 minimumlijst probeert u of $1 op elk van 8 cijfers (die het wijste besluit) is kunt gokken of alle eieren in één mand houden door alle $8 op één aantal (dit zou kunnen werken slechts als u ladingen van geluk) hebt of om het even welke combinaties als $2 x4 te zetten die tot de minimumweddenschap toevoegen.

Roulette wordt gereglementeerd door eenvoudige regels die zelfs novice in geen tijd kan beheersen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *